torsdag 29 april 2010

Papperslöst sammhälle?

De har renoverat toaletterna på jobbet som ligger närmast mig. Idag var jag och premiärkissade. Det finns fyra toaletter. Tur att jag valde den som inte hade något papper. Tur. Verkligen.

onsdag 28 april 2010

Cyklat idag med

Idag var det inte riktigt lika skönt att cykla, men jag gjorde det. Det är ju huvudsaken.

tisdag 27 april 2010

Stående tandborstningEn historisk dag

Vill bara tala om att jag har CYKLAT till jobbet idag. JAG har CYKLAT! Backen som jag trodde skulle vara apjobbig kändes, men den var helt ok. Jag är lite lite svettig, men inte alls så som jag trodde. Jag har dock inte vågat titta mig i spegeln ännu, så hur håret är vågar jag inte ens tänka på. Men jag är stolt. JAG HAR CYKLAT!

måndag 26 april 2010

Helgens roligaste

...var när Noah fick smaka på en apelsinklyfta. Den var rätt sur tydligen :D. Minen han levererade är helt oslagbar. Det gulligaste var att eftersom jag och Robbans krattade så började han också skratta. Nosis gosis.

Myshelg i Linköping

I helgen var vi i Grebo utanför Linköping på dop kombinerat med bröllop. Vi passade på att bo på hotell en natt för att göra en riktigt myshelg av det hela. Det känns som att mina batterier laddades rejält av att vara borta hemifrån. Noah sov faktiskt bra för att vara han, trots att allt var upp och ner. Han är fortfarande reserverad och enormt mammig när det är mycket folk runtomkring, men han var nöjd så länge han fick vara hos mig och då är det ok. Nu har en riktigt nervös vecka på jobbet dragit igång. Ni han väl hålla en tumme för mig.

onsdag 21 april 2010

Papperssnö

Varför är det så att hålslag är så svåra att öppna, så när man ska tömma dem så finns det en stor risk att allt hålbös hamnar på golvet istället för i papperskorgen???

Skoshopping

Noah fick sitt första par skor igår, ett par mörkblå med kardborreknäppning från Vincent. Tack bästa B för hjälpen med provningen! Gick ju rätt smidigt ändå trots vissa protester från den lille herrn. Han verkar tycka att de är helt ok at gå i, får se hur de funkar i lekparken och om han kan låta kardborren vara ifred.

måndag 19 april 2010

Ett kryp

Idag känner jag mig rastlös och energilös på samma gång. Vill inte alls vara på jobbet, vill hem till min lilla familj. Det kryper i kroppen. Ska nog ta en timme arbetstidsförkortning och åka och titta efter skor till Noah i eftermiddag. Det är ju roligt.

Måndag vecka 16

Det var så sant så sant. För en natt i alla fall, vi får se hur fortsättningen blir (gäller att inte ta ut något i förskott). Noah sov så bra! Vaknade vid halv tolv, men somnade om rätt snabbt och sen sov han till halv sex. Unbelievable. Men jag känner mig lite ledsen över att det är no more amning. Fast just idag har jag rätt uppumpade tuttar. Alltid nåt.

söndag 18 april 2010

Gosmorbror


Det är mysigt att gosa med morbror.

Reclaim the boobies

Ikväll slutade jag amma. Jag har funderat på det ett tag, och igår var Noah inte speciellt intresserad på kvällen så jag tänkte att va fan. Nu lägger jag av. Annars så är idag dagen då han ställde sig upp i badkaret och släppte kanten så han stod själv. Min duktiga kille.

lördag 17 april 2010

Ställ dig upp!

Det är inte så lätt att lägga mig nu för tiden. Jag har nämligen lärt mig hur man sätter sig och ställer sig själv. Mamma tycker att jag är duktig, men lite jobbig också. Jag tycker mest att man ska sitta eller stå hela tiden. Inte ligga. Därför sätter jag mig i sömnen. Men det är inte så bra. Jag vet ju inte hur man lägger sig igen så jag blir mest arg, fast jag kan ändå inte låta bli.

fredag 16 april 2010

God natt!

En film, en halv påse potatisskruvar och några glas vin senare. Nu går jag och lägger mig! Sov gott.

Vulkan

Jag tycker att det känns läskigt med det här vulkanutbrottet. Känns som att jordens undergång är nära typ. Tycker synd om alla som sitter fast och inte kan komma hem. Svågern är i Polen, några arbetskamrater i Ukraina och ett gäng i Tyskland. På söndag är det tänkt att mamma och min brorsdotter ska flyga upp till pappa i Kiruna, får se hur det går med det.

tisdag 13 april 2010

Lite putt

Jag ligger hemma med magsjuka och Robban har varit på BVC med Noah för första gången. De pratade om Noahs sömnproblem och tydligen är enda lösningen att jag slutar amma. Jag är lite putt just nu.

måndag 12 april 2010

Framstegsrapport

Noah kan numer sätta sig upp från magliggande, vilket är oändligt skönt! No more gnäll för det. Han ställer sig upp mot saker när han är tillräckligt motiverad och klättra är fantastiskt roligt. Förra veckan hittade Robban honom i ett skåp. Han kan gå när man håller honom i en hand och med stöd av möbler. Han kan stå själv om han bara törs.

Vecka två

Nu börjar andra veckan på jobbet! Den kunde fått en bättre start med mer sömn natten till idag, men men. Det är snyggt med jättepåsar under ögonen. Jättesnyggt. Men vad gör det när solen skiner och jag har ballerinapremiär!

söndag 11 april 2010

Gungpremiärtisdag 6 april 2010

Första dagen - check!

Då har jag jobbat första dagen på tio månader. Det gick förvånansvärt fort och smärtfritt. Tårarna höll sig borta till jag kom hem och hade mys-Noah i famnen igen. Det är inte så roligt att gå från massa tid till några få timmar. Men men, det är ju så här det ska vara resten av livet. Det jobbigaste är att när jag är på jobbet så vill jag så mycket, och allt jag vill innebär att jag tillbringar mindre tid hemma. Just nu känns det som en rätt hopplös ekvation. Det jag försöker tänka på är att alla andra fixar det, så det kommer jag att göra med. Nu ska jag äta glass och softa i soffan.

lördag 3 april 2010

Ändrade planer

Vi skulle ha åkt och hälsat på farbror Stefan i Stockholm idag, men då jag har två hängiga snorisar här hemma blir det en lugn dag. Jag tänkte passa på och träna, var några veckor sedan. Sen får vi se vad vi gör. Inte mycket verkar det som om min sambo får bestämma :D.